De Virtual Reality (meestal afgekort als VR) is een sector die de laatste jaren is gegroeid als kool. Doordat de vraag naar VR-applicaties hand over hand is toegenomen, zijn deze als vanzelf beter hanteerbaar geworden. Bovendien zijn de prijzen aanzienlijk gedaald, zodat er niet langer grote investeringen vereist zijn om op deze trend in te kunnen stappen.

Wij bedienen uiteenlopende doelgroepen. Zo is er een virtuele tour app voor makelaars. Smart2VR heeft een platform ontwikkeld dat het bouwen en beheren van een bedrijfsmatige VR-app bereikbaar maakt voor eenieder. Zelfs de grootste digibeet kan dankzij onze templates eenvoudig virtuele tour app voor makelaars realiseren. Zeker wanneer u niet te veel geld wilt uitgeven, is dergelijke voorgeprogrammeerde software een aantrekkelijke optie. Vanaf een luttele 29 euro per maand is deze optie te verkrijgen. Bij dit bedrag is uiteraard vakkundige ondersteuning inbegrepen. Tegen een iets hogere prijs wordt een unieke virtuele tour app voor makelaars op maat gebouwd.

Virtuall appOnze virtuele tour app voor makelaars is een welkome aanvulling op de mogelijkheden om woningen over het voetlicht te brengen. Mensen kunnen thuis alvast een kijkje nemen in hun eventuele droomhuis. Als een woonhuis leegstaat, biedt de virtuele tour app voor makelaars de kans een digitale inrichting tevoorschijn te toveren. U bent als makelaar begrijpelijk heel druk met huizen verkopen en klanten begeleiden. Neem toch eens de tijd om u in de wereld van VR te verdiepen. Er valt voor de serieuze entrepreneur een hoop winst te behalen. Er is meer dan alleen de virtuele tour app voor makelaars. Kijk naar de labels getiteld ‘Woning’, ‘Auto’ of ‘Vakantie’. Deze tonen de inzetbaarheid van ons platform voor beleving in de breedste zin van het woord.

Er wordt flink geprofiteerd van de virtuele tour app voor makelaars. Gebruikers rapporteren dat woningen sneller verkocht worden. Dit succes houdt direct verband met de toepassing van virtuele presentatie.