Narrowcasting schermen zijn dè oplossing om de specifieke doelgroep van je bedrijf te bereiken.

Met narrowcasting schermen kun je uitzenden wàt je wilt, wáár je het wilt, en op welk moment je het wilt. Je kunt de uitzending helemaal zelf bepalen. Je kunt zelfs, met de juiste narrowcasting software, afspeellijsten samenstellen die op een bepaald moment uitgezonden worden.

Narrowcasting schermen op meerdere plaatsen

Stel: je hebt een filiaal in Almere en één in Assen. Dan is het een logische veronderstelling dat het filiaal in Assen een andere doelgroep heeft dan het filiaal in Almere. Om op beide doelgroepen af te stemmen kun je gebruik maken van narrowcasting screens, die je verschillende afspeellijsten af laat spelen. Je kunt zelfs, met de juiste software, beide schermen vanaf je hoofdlocatie bedienen.

De goedkoopste schermen

De goedkoopste narrowcassting schermen zijn, op het eerste oog, natuurlijk tv’s. Maar is dat echt wel zo? We zeggen natuurlijk niet voor niets op het eerste oog. Tv’s zijn weliswaar veel goedkoper dan echte narrowcasting screens, maar zijn dan ook niet gemaakt voor het doel waar je ze voor wilt gebruiken. Een goed narrowcasting screen kan dag en nacht aan blijven staan, 24/7, als je dat wilt. Een tv gaat dan al heel gauw mindere kwaliteit leveren. Een narrowcasting scherm bedient zich van software die het mogelijk maakt, op verschillende plaatsen jouw doelgroep te bereiken. Een TV is daar veel beperkter in.

Kwaliteit en prijs

Narrowcasting displayWat je zoekt, in alles dat je koopt, dus ook in narrowcasting, is de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Stel eerst je lijstje van eisen samen. Waar moet je scherm aan voldoen. En waar moet je software aan voldoen? Er is free narrowcasting software te downloaden, maar voldoet dan aan alle eisen die je wilt stellen?

Als je alle eisen op een rijtje hebt, dan kun je een goede prijs vergelijking gaan doen. En dan kom je ongetwijfeld uit op de goedkoopste narrowcasting schermen voor jouw doel.

Online een narrowcasting display scherm kopen